Gastenboek
Andere bezoekers schreven:

Stevie Thu, 19 Apr 2018 20:37:52 GMT +1

Vandaag voor het eerst een aura reading gedaan bij Monique. Ik vond dat van te voren best spannend met de vooruitblik dat je met jezelf geconfronteerd gaat worden. Ik had dus ook eigen al veel gedachtes voordat ik bij Monique was.

Monique was op de hoogte dat ik het best spannend vond – en had me daarom ook gerustgesteld en verteld dat het erg leuk is en ik het over me heen moest laten komen.
De reading zelf heb ik als positief ervaren. Ik heb er veel informatie meegekregen waar ik voorlopig wel wat mee kan. Krachten in mezelf die ik eerder al zwakheden zag. En dat dingen waarvan ik hoopte dat ze goed voor me waren – ook daadwerkelijk bevestigd werden.

Na afloop hebben we het nog over spirituele zaken gehad. Hetgeen waar ik zelf ook veel interesse in heb. Ik zal de audio nog zeker vaak terugluisteren om zeker meer gebruik te maken van mijn krachten i.p.v. telkens (onbewust) te focussen wat niet goed is.

Bedankt Monique!

Christina Wed, 28 Mar 2018 11:23:31 GMT +1

Hoi lieve Monique,
Dankjewel voor de waardevolle auralezing "Wat is jouw Lichtoogst". Op een rustig moment ga ik hem nog eens terug luisteren.
Wat de lezing voor mij extra waardevol maakte is dat ik ook mijn ogen gesloten heb en daardoor perfect in het beeld van vroeger en de latere levensfases terug kon gaan. Mede daardoor pasten al jouw waarnemingen perfect bij de juiste situatie en de juiste tijd. Dat kon jij niet weten maar voor mij was het effect heel mooi. Ik herkende de dingen en dat voelt rijk. Tot nu toe ben ik tevreden met mijn leven en dankbaar voor dat wat ik heb kunnen betekenen. Mocht er nu onverwachts iets met me gebeuren, dan is mijn leven zinvol en rijk geweest. En dankzij jouw lezing heb ik dat waardevolle overzicht nog eens extra mogen beleven.
Heel veel dank dus daarvoor.

Judith Tue, 27 Mar 2018 19:03:33 GMT +1

Dank je wel voor de uitgebreide reading. Ik had vooraf niet echt een beeld bij wat ik kon verwachten, maar ben blij dat ik de stap genomen heb. Ik heb er veel aan gehad.

Laura Wed, 07 Feb 2018 20:46:54 GMT +1

Vandaag een auralezing gehad van Monique. Ik herkende er veel in, dingen waar ik over twijfelde of waar ik niet bewust mee bezig was. De opname van de sessie heb ik meegekregen, denk dat ik deze over een paar maanden weer terug ga luisteren. Wat ik erg prettig vond trouwens, was dat er een aantal steekwoorden werden genoemd die ze bij mij voelde. Als me in de toekomst gevraagd wordt om mezelf in een paar woorden te omschrijven, ga ik deze woorden opnoemen!

Laura Wed, 07 Feb 2018 20:46:53 GMT +1

Vandaag een auralezing gehad van Monique. Ik herkende er veel in, dingen waar ik over twijfelde of waar ik niet bewust mee bezig was. De opname van de sessie heb ik meegekregen, denk dat ik deze over een paar maanden weer terug ga luisteren. Wat ik erg prettig vond trouwens, was dat er een aantal steekwoorden werden genoemd die ze bij mij voelde. Als me in de toekomst gevraagd wordt om mezelf in een paar woorden te omschrijven, ga ik deze woorden opnoemen!

Marieke Wed, 04 Oct 2017 09:16:31 GMT +1

fijne rustige auralezing gehad met voor mij nieuwe informatie. ook zelfinzichten gekregen tijdens de reading

Nel Fri, 02 Jun 2017 10:32:38 GMT +1

2juni 2017

Inmiddels 2 reconnective healing sessies van Monique ontvangen, een bijzondere ervaring.
Beide keren waren ook heel verschillend.
De eerste keer merkte ik tijdens de sessie niets.
Maar wat ik van Monique terug kreeg was,dat er aan mijn wervelkolom was gewerkt,dat de schade die er was "energetisch werd opgevuld" ( schade ontstaan door ziekte van Kahler )
Had Monique niet verteld over deze schade,niet relevant voor nu vond ik.
Heb deze ziekte sinds 2002.
Toen dit wel met haar gedeeld,zodat zij ook wist dat het wel degelijk correspondeerde met mijn situatie.
Wat mij later op viel was, wanneer ik s'middags ging rusten,mijn lijf niet meer zo "uitgewoond" moe voelde.

De tweede sessie was op afstand en een heel andere ervaring.
Voelde beweging in/aan mijn lijf,vergelijkbaar met het gevoel beetje "dizzy" te zijn, maar dat was het niet,leek op wiegen/gewiegd worden.
Voelde als soort ruggesteun, bijzonder om dit zo mee te maken,te voelen.
Monique gaf mij terug dat er aan mijn rug gewerkt was,soort van "herstelwerkzaamheden" hadden plaats gevonden.
Bijzonder vind ik het nog steeds,om op deze manier ondersteuning te ontvangen,het doet me goed .

Pieta Besseling Wed, 10 May 2017 09:32:29 GMT +1

Blij met reconnective healing van Monique bij het doorlopen van een behandeltraject met 17 bestralingen. Na de sessies is er altijd "verlichting" in de breedste zin van het woord. De klachten/bijwerkingen zijn minder maar ook beleef ik wat ik meemaak als minder zwaar.
Met haar invoelend vermogen en integriteit is Monique voor mij een vertrouwde reconnective healer waarbij ik me in goede handen voel.
Pieta

Elisa Sun, 19 Feb 2017 20:13:32 GMT +1

Dag Monique,

Met veel interesse volg ik jou inspiratiebrieven.
Iedere keer weer iets nieuws maar ook opfrissing, herinnering aan wat ik al vergeten was.
Zodoende heb ik 2 weken geleden mijn eigen ervaringsverhaal gelezen.
Wat een bijzonder moment! Voelde even als terug in de tijd … ondertussen al 2 jaar geleden.
Vandaag wil ik jou heel graag laten weten dat de positieve wending me echt op een fijn pad gebracht heeft. Ik heb nieuwe dingen opgepakt, veel geleerd, inzichten verworven, dingen losgelaten, prachtige ervaringen gemaakt.
De auralezing was daadwerkelijk een bijzonder moment en ook echt het begin van een mooie ontwikkeling maar de waarde ervan gaat zo veel verder ... dat kon ik toen niet eens bedenken!

Dank je wel voor deze mooie ervaring!

Elisa.

Julie Tue, 01 Nov 2016 00:36:13 GMT +1

Ik heb eind maart een reading gedaan bij Monique. Pas vanavond heb ik het nogmaals beluisterd. Ik heb het als zeer plezierig ervaren en ongelofelijk herkenbaar. Zo goed omdat het je terug brengt naar je basis, naar je kern, naar wat echt belangrijk is. Thanks!

Pagina - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7