Omhoog
Monique Huisman

Hallo, leuk dat je nieuwsgierig bent naar wat ik je te vertellen heb!

Ik bied ondersteuning in persoonlijke groei en ontwikkeling en help je daarmee in je eigen kracht (te gaan) staan.

Dit doe ik op verschillende manieren, die elk op hun eigen wijze een bijdrage kunnen leveren aan het leren kennen en gebruiken van je eigen kracht, het dichter bij jezelf komen, het leren varen op je eigen innerlijk weten.
Uit ervaring is gebleken dat die verschillende mogelijkheden elkaar daarbij ook heel mooi kunnen ondersteunen.


Wat heb ik te bieden?

Een auralezing geeft je meer zelfinzicht, wat een belangrijke stap is naar het vrijmaken van je intuïtie. Het geeft je overzicht en stimuleert je om optimale keuzes te maken en vanuit een ruimer perspectief eigen antwoorden te vinden op je vragen.

Reconnective Healing is een nieuwe vorm van healing die het contact met het zelfhelend vermogen van je lichaam herstelt. Er wordt gebruik gemaakt van healingfrequenties die kunnen helen op lichamelijk, mentaal, emotioneel en/of spiritueel gebied. Het resultaat is meer balans en innerlijke rust.

De Persoonlijke Reconnectie brengt je een diep weten, inspiratie en kracht, waardoor je levenspad en bestemming zich veel duidelijker aftekenen. Wat niet meer past, wordt achtergelaten.

Activering van de pijnappelklier brengt je dichter bij je intuïtie, je Hogere Zelf. Het activeert je innerlijke telepathische vermogens en verbetert de communicatie tussen mensen onderling en vooral ook de communicatie met je Hogere Zelf. Ook kun je je bewuster worden van onze multidimensionale werkelijkheid.    

Een Verzamelpuntcorrectie reset je energiesysteem en brengt je terug naar je optimale energetische toestand, van waaruit je met hernieuwde energie effectiever je pad kunt lopen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan verder op deze site! Of bezoek de desktop versie.

Wil je op de hoogte gehouden worden van alles wat ik leuk, leerzaam of belangrijk vind om met je te delen?

Meld je dan aan voor de 2-maandelijkse inspiratiebrief vol ervaringsverhalen, achtergrondinformatie, informatie over de veranderingen in deze tijd, boekentips en nog veel meer!

 

Testimonials

"Een auralezing bij Monique is als een waardevolle spiegel die je wordt voorgehouden. Haar nauwkeurige informatie geeft je duidelijke levensinzichten waardoor je op vele gebieden kunt groeien. Een krachtige toevoeging om je niveau van persoonlijk bewustzijn te vergroten!"

Ingrid Spierings

Ingrid Spierings
Reconnective Healing Praktijk Uden

"Door een pittige drukke periode begin 2014 was ik mijn innerlijke kompas kwijt; dat stemmetje in mijn hoofd dat mij mijn hele leven al haarfijn aangaf wat te doen. Na drie sessies Reconnective Healing is het terug en voel ik me weer als mijn oude ik: vol energie en in contact met mijn innerlijk kompas!"

MArieke van Haren

Marieke van Haren
Apotheek Berghem

"De auralezing die ik bij Monique heb gehad was een ontdekkingstocht en een beetje 'thuiskomen'. Een bevestiging van wat ik altijd heb gevoeld maar niet zelf kon duiden, maar ook met verrassend nieuwe inzichten. Een aanrader."
Jos Verheijen

Jos Verheijen
EMEA BTW manager

Reacties

...Tijdens de auralezing was ik erg emotioneel, heb ik heel wat tranen gelaten. Wat jij vertelde was herkenbaar en voor mijn gevoel wist ik veel al...
...Na de 3 healingsessies voelde ik mij veel sterker en zaten gevoel en verstand veel meer op één lijn... Ik kan de toekomst weer omarmen!...
...Ik kijk met een goed gevoel terug op de auralezing. Door de lezing kwam er een stuk bewustwording en inzichten waar ik zekers iets aan heb en die ik in toekomst ga gebruiken...

Reconnective Healing Practitioners Netwerk Nederland Beroepsorganisatie voor Auralezers