Omhoog

Aanbod

RECONNECTIVE HEALING BIJ DIEREN

Ook dieren kunnen lijden aan gevoelens van angst, eenzaamheid, stress e.d., die weer van invloed kunnen zijn op hun gedrag of hun gezondheid, waardoor een disbalans kan ontstaan.
Lang niet altijd is duidelijk waar bepaald gedrag of een bepaalde klacht vandaan komt en hoe je het kunt oplossen. Reconnective Healing kan dan een waardevolle bijdrage leveren. Reconnective Healing gaat immers over 'helen', over het herstellen van de balans, het evenwicht, op het lichamelijke, mentale en emotionele vlak.

Met name bij paarden en honden is daar inmiddels door vele practitioners uitgebreid ervaring mee opgedaan, met vaak verrassende resultaten. Dieren hebben geen verwachtingen en reageren heel puur, waardoor het geweldige wezens zijn om mee met de frequenties te werken.

Een mooi voorbeeld vind ik onderstaand filmpje van een merel die tegen ons raam was gevlogen en na de klap totaal aangeslagen op de grond zat. Het diertje liet zich gewoon oppakken en op de hand zetten en gedurende de daaropvolgende 5 minuten zie je hoe de frequenties hun werk deden, het vogeltje tot rust kwam, de oogjes sloot(!) en in alle rust herstelde, waarna het uiteindelijk weer fris en vrolijk de boom invloog...

Ook mooi om te zien zijn de demonstraties van twee reconnective healing sessies bij een paard die je hier en hier kunt bekijken...
Let op de kauwende, likkende en geeuwende bewegingen die het paard maakt (verwerken van emoties), hoe het op gezette tijden ontspannen het hoofd laat hangen, met de ogen knippert en in soort 'trance' stil blijft staan (allemaal tekenen van in contact zijn met de reconnective healing frequenties) en uiteindelijk dicht naar me toekomt en met haar hoofd tegen mijn hand komt staan om de frequenties ten volle te kunnen ervaren...

En dit filmpje laat mooi zien hoe tijdens een sessie bij paard Fantasy de andere paarden in de stallen ernaast ook onder invloed van de frequenties komen.

Natuurlijk is het altijd belangrijk de dierenarts te raadplegen als er klachten zijn. Daarnaast kan Reconnective Healing ingezet worden als ondersteuning in de weg naar herstel of uit preventief oogpunt of gewoon omdat het dier het prettig of geruststellend vindt, als een soort onderhoudsbeurt.

Wanneer kun je Reconnective Healing bij dieren inzetten?

Wat kan Reconnective Healing voor dieren betekenen?

auralezers.nl