Omhoog

Aanbod

ACTIVATIE PIJNAPPELKLIER

Wat is en wat doet een pijnappelklier activatie
De pijnappelklier is een gebiedje in het midden van de hersenen dat al in de oudheid werd gezien als de verbinding tussen het fysieke lichaam en de ziel. Het bevat zowel eindige als oneindige eigenschappen. In het lichaam regelt het de natuurlijke ritmes zoals dag/nachtritme, slaapcyclus, verouderingsproces, seks drive, aanmaak van groeihormoon en aanpassing aan seizoenen. Daarnaast heeft de pijnappelklier een belangrijke spirituele functie. Als de pijnappelklier wordt geactiveerd en iemand gebruikt hem bewust, dan kan hij tevens controle krijgen over zijn plaats in tijd en ruimte.

De oorspronkelijke functie van de pijnappelklier werd overbodig toen het DNA van de mens veranderde.
In deze tijd voltrekken zich echter weer een aantal belangrijke DNA her-verbindingen bij alle mensen; een proces dat ons zal helpen meer in verbinding met ons Hogere Zelf en onze eigenlijke geest te komen. Als resultaat van die her-bedrading is het nu mogelijk de oorspronkelijke functie en rol van de pijnappelklier opnieuw te activeren.

De wetenschap heeft de afgelopen 50-60 jaar met behulp van röntgenstraling het ontstaan van een witte laag verkalking rondom de pijnappelklier aangetoond. Dit verkalkingsproces wordt biomineralisatie genoemd. De belangrijkste ontdekking over deze kristallen is dat ze zogenaamde piezo-elektrische eigenschappen bezitten. Dit betekent dat ze elektromagnetische frequenties (EMF) kunnen ontvangen en uitzenden, net zoals de piezo-elektrische kristallen die vroeger in radio's werden gebruikt. De kristallen zijn op dit moment aanwezig om onze innerlijke telepathische vermogens te activeren. Het activeren van deze kristallen kun je vergelijken met het installeren van een nieuwe antenne die de tele-communicatie tussen mensen onderling en vooral ook de communicatie met ons Hogere Zelf zal verbeteren; je krijgt beter contact met je eigen waarheid. Bovendien zullen we ons bewuster worden van onze multidimensionale werkelijkheid.

Belangrijkste effecten die na activatie kunnen optreden zijn:

Je hoeft de pijnappelklier niet te laten activeren. Uiteindelijk zal dit bij alle mensen vanzelf gebeuren, dat proces is al begonnen. Wie niet wil wachten op het moment waarop de mensheid in haar geheel klaar is voor deze activatie, maar hier alvast mee aan de slag wil, kan de activatie eerder bewust op gang laten brengen.

Hoe gaat de activatie in zijn werk?
De activatie wordt over het algemeen zittend uitgevoerd. Je kunt je ogen sluiten.
Er wordt begonnen met een zachte ontspanningsmassage van het hoofd/hals/schoudergebied, bedoeld om bepaalde delen van de ruggengraat gedurende de duur van de activatie te ontspannen en op de juiste wijze te kunnen strekken op de plaatsen waar de activatie zal worden uitgevoerd.
Daarna vindt de eigenlijke activatie plaats. Aan de achterkant van het hoofd, waar via de Medulla Oblongata de pijnappelklier bereikt kan worden, wordt gestart met een eenvoudige energetische activatie gebaseerd op een beweging die gebruik maakt van de verhoudingen van de Gulden Snede.Vervolgens wordt, met een krachtige activatiemethode waarbij de oogzenuw wordt gebruikt, via een indringend oogcontact en specifieke oogbewegingen de activatie compleet gemaakt.
Het gehele proces heeft als doel de pijnappelklier te activeren en de kristallen op te laden met je eigen energieveld.

De pijnappelklier activatie hoeft maar eenmalig te gebeuren.

Organisatie
De Pijnappelklier-activatie is één van de trainingsmodules die wordt aangeboden door de organisatie Lightworker.com van Steve en Barbara Rother. Na het volgen van de Overlight Module Pineal Activation ben ik gecertificeerd en bevoegd om deze activatie bij anderen uit te mogen voeren. Voor meer informatie over de organisatie en de trainingsmogelijkheden, zie www.lightworker.com, en http://international.lightworker.com/?page_id=155.

auralezers.nl