Omhoog

Aanbod

RECONNECTIVE HEALING & THE RECONNECTION

  RECONNECTIVE HEALING           
is een snelle en effectieve manier om je zelfherstellend vermogen te activeren en balans te brengen op alle niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel)

DE PERSOONLIJKE RECONNECTIE
geeft een gevoel van diepere verbondenheid, versnelt je ontwikkelingsproces en helpt je bij het vinden van je levensdoel.

 

Waar komt reconnective healing vandaan
In 1993 kwam Eric Pearl, een Amerikaans chiropractor, bij toeval in aanraking met de reconnective healing frequenties. Bezig met zijn gebruikelijke werk, bleek hij ineens over een ongebruikelijke 'gift' in de vorm van genezende energie te beschikken, waardoor zijn cliënten plotselinge en onverklaarbare genezingen ondervonden. Een hele nieuwe ontdekkingsreis rolde zich voor hem uit en zijn ervaringen met deze bijzondere energie beschrijft hij in zijn humoristische en boeiende boek: 'De Reconnectie: Heel Anderen, Heel Jezelf'.

Wetenschappelijke onderbouwing
Inmiddels reist Eric de hele wereld over om bij anderen dit genezende vermogen te activeren zodat steeds meer mensen met de frequenties kunnen werken. Met zijn opvallende resultaten heeft hij wereldwijd de aandacht getrokken van wetenschappers, die willen onderzoeken wat er gebeurt tijdens een reconnective healingsessie (zie http://rpnn.nl/pages/30906/Wetenschap.html).
Hoewel nog niet (volledig) verklaarbaar, is de effectiviteit van de reconnective healing frequenties  door zowel praktijkervaringen als door onderzoek in wetenschappelijke laboratoria inmiddels duidelijk aangetoond. Er zijn o.a. metingen verricht tijdens seminars, waaruit is gebleken dat, zodra je met deze frequenties in aanraking komt, je lichaam verandert, je hersengolven veranderen, je hartgolven veranderen en je gammastralen veranderen. Bij het meten van hersengolven tijdens healingsessies bleek bijvoorbeeld dat de hersengolven vrijwel onmiddellijk het patroon van een diep meditatieve toestand laten zien, óók als de persoon in kwestie nog nooit gemediteerd heeft!
Voor de liefhebbers: de resultaten van de afgelopen decennia aan onderzoek zijn te lezen in het boek  'Science confirms Reconnective Healing' (ISBN 9781467948203) van Dr. Konstantin Korotkov, dat eind 2011 uit is gekomen.
De reconnectieve frequenties kunnen op twee manieren worden ingezet: tijdens een reconnective healingsessie of bij een persoonlijke reconnectie.

Wat doet Reconnective Healing
Reconnective Healing is een nieuw niveau van heling, dat zich heel duidelijk onderscheidt van bestaande vormen als bijvoorbeeld Reiki, Qi Gong en Quantum Touch en voorbij iedere techniek reikt die je ooit bent tegengekomen. Het werkt door op je cellen, je DNA en je blauwdruk. Er vindt niet alleen uitwisseling van energie plaats, maar ook van licht en informatie. Het is dus méér dan energie alleen; de bandbreedte is groter. Daarom spreekt men over frequenties. Er wordt dus gebruik gemaakt van nieuwe frequenties die kunnen helen op alle niveaus: lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel.
Het is een mooie manier om het contact met het zelfhelend vermogen van het lichaam te herstellen. Daarnaast zorgt het voor een diepe ontspanning.
Soms gebeuren helingen in slechts één sessie, soms duurt het wat langer ( een maand of zelfs langer) voordat er een verandering te merken is.
Het kan ook zijn dat je lichamelijk geen verandering ervaart, terwijl er mentaal wel iets gebeurt.
“Ons hogere zelf weet wat we nodig hebben en dit komt niet altijd overeen met wat wij denken of verwachten”.

Eric Pearl zegt hierover:
"Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd - een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachten had."

Eén tot drie sessies wordt aanbevolen.

Klik hier voor een demonstratiefilmpje van Eric Pearl over Reconnective Healing en hier om te zien hoe iemand reageert op een korte kennismaking met de healingfrequenties.
Mijn eigen ervaring met de reconnective healing frequenties kun je hier bekijken:

Wat doet de Persoonlijke Reconnectie
De persoonlijke Reconnectie gaat over mensen vooruit helpen op hun levenspad.
Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk, dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons zo met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden werden wij van deze lijnen losgekoppeld.

Tijdens de persoonlijke Reconnectie worden in een vaste volgorde en volgens vaste patronen punten en meridianen geactiveerd waardoor je energiebanen opnieuw verbonden worden met het universum en alles om je heen. Het tilt je naar een hoger niveau van bewustzijn en informatie. Het resultaat is een diep weten, inspiratie en kracht waardoor je levenspad en bestemming zich duidelijker aftekenen. Wat niet meer past, wordt achtergelaten.

De Reconnectie is een éénmalig proces ('once in a lifetime') bestaande uit twee sessies, bij voorkeur op twee aaneengesloten dagen (maximaal drie nachten ertussen).

Mijn eigen ervaringen met de Persoonlijke Reconnectie zie je hier:

Hoe gaat een reconnective healingsessie of een persoonlijke reconnectie in zijn werk?
Tijdens de sessies lig je met je kleren aan en je schoenen uit op een ligtafel. Je hoeft je nergens op te concentreren; gewoon je gedachten loslaten en je met je ogen dicht over geven aan de diepe ontspanning en je open stellen voor datgene wat zich aandient. Wat er gebeurt is goed voor dat moment.

Reconnective Healingsessies zijn ook mogelijk op afstand en werken net zo effectief.
Een sessie op afstand duurt even lang als een sessie in de praktijk.
De persoonlijke reconnectie vindt altijd in de praktijk plaats.

Bij zowel de Reconnective Healing als de Reconnection werkt het universum rechtstreeks met jou en ben ik slechts de katalysator voor jouw proces.

  - ieders ervaring met Reconnective Healing en The Reconnection is uniek -

Organisatie
De modules Reconnective Healing Foundational Practitioner en Reconnection Certified Practitioner worden aangeboden door Eric Pearl en zijn team. Het certificaat 'Reconnective Healing Foundational Practitioner' maakt mij bevoegd om een Reconnective Healingsessie te doen. Het certificaat 'Reconnection Certified Practitioner', dat elke twee jaar vernieuwd dient te worden middels een examen, geeft mij de bevoegdheid om een Persoonlijke Reconnectie uit te voeren.
Ik ben ook aangesloten bij het Reconnective Healing® Practitioners Netwerk Nederland (www.rpnn.nl).

Voor meer informatie over Reconnective Healing en De Reconnectie, zie www.2reconnectu.nl. Op deze website kun je ook vele ervaringsverhalen lezen van mensen die een Reconnective Healingsessie hebben ondergaan. Zie ook http://www.thereconnection.nl/ en http://www.thereconnection.com/.

auralezers.nl

 

auralezers.nl