Omhoog
Monique Huisman

Even voorstellen

Wil jij graag in je eigen kracht (komen te) staan?
Ben jij op zoek naar helderheid, (zelf)inzicht, balans?
Vind jij jezelf blijven ontwikkelen en groeien in het leven belangrijk en kun je daar soms wel een steuntje in de rug bij gebruiken?
Lees dan zeker even door want dat steuntje kan ik je bieden!

Wie ben ik...

Ik ben Monique Huisman, oorspronkelijk apotheker van beroep, maar tegenwoordig werkzaam als auralezer, reconnective healing practitioner en levenscoach in mijn eigen praktijk.
Wil jij meer inzicht in jezelf, meer gebruik maken van je intuïtie, meer in balans komen op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel gebied of het contact met het zelfhelend vermogen van je lichaam herstellen, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Mijn visie...

Ik geloof dat we er allemaal beter van worden, zowel persoonlijk als als samenleving, als we meer naar ons hart, ons gevoel gaan luisteren, onze passie(s) leren kennen en daarmee – of juist daardóor - méer gaan doen wat we graag wíllen doen.

Ik geloof óók dat wetenschap en spiritualiteit niet zulke verschillende werelden zijn als ze in eerste instantie lijken, maar dat ze in de huidige tijd steeds meer met elkaar verbonden raken en elkaar ondersteunen, gezien het scala aan boeken over wetenschappelijk onderzoek naar spirituele zaken en de aangetoonde effecten daarvan dat de laatste tientallen jaren verschenen is.

Ik zie mezelf als een schakeltje in het grote geheel.
Uit eigen ervaring weet ik inmiddels hoe fijn het is als je jezelf beter leert kennen en hoe prettig het is als je in je eigen kracht komt te staan en dingen niet alleen vanuit je hoofd, maar ook vanuit je hart, je gevoel, vanuit een 'weten' kunt doen.

Dat is wat ik jóu ook gun en daarom wil ik al die opgedane kennis en inzichten inzetten voor jou, in mijn praktijk!

Mijn levenspad...

Ik ben op 26 augustus 1959 in Groningen geboren, ben getrouwd en heb twee volwassen zoons. Ik heb in Groningen Farmacie gestudeerd en ben daarna naar Brabant verhuisd. Daar heb ik met veel plezier bijna 20 jaar het apothekersvak uitgeoefend, eerst in loondienst, later als eigenaar.

Een van de leukste dingen tijdens die jaren, buiten mijn eigen vak om, vond ik het omgaan met mensen in het algemeen en het coachen van de mensen om me heen in het bijzonder. Intuïtie en zich verder ontwikkelende voelhorens gingen daar een steeds grotere rol bij spelen. Via mijn werk kwam ik in die tijd ook in aanraking met het gedachtegoed van Carl Jung en ben ik diverse workshops gaan volgen om nader met zijn filosofieën kennis te maken.

Zo ontstond een steeds grotere interesse in de innerlijke wereld; die van mijzelf én van anderen. En is van daaruit gaandeweg de wens én de behoefte ontstaan om op een diepgaande(re) manier met mensen in contact te zijn.

In 2005, tijdens een sabbatical, had ik de gelegenheid in alle rust te kijken hoe ik die behoefte meer in mijn dagelijks leven in kon passen.
Ik begon met een driejarige opleiding Effectieve Intuïtieve ontwikkeling en een 1½-jarig traject Professioneel Auralezen, had alle tijd om met mijn hobby's schilderen en – later – boetseren bezig te zijn en allerlei boeken te lezen over spirituele zaken die mij van kinds af aan al mateloos boeiden... 
...en besefte dat het tijd werd een nieuwe weg in te slaan...

Ik heb het werken in de apotheek vaarwel gezegd en ben me de jaren daarna verder gaan ontwikkelen op het pad van spiritualiteit door het volgen van vele boeiende, leerzame workshops.

Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in mijn huidige praktijk, waar ik inmiddels al weer ruim vijf jaar met heel veel plezier mijn eigen passie uit kan leven tijdens het lezen van aura's en het doen van reconnective healingsessies en andere zaken, op een diepgaande manier met anderen in contact kan zijn en de ander zo mag ondersteunen in zijn of haar ontwikkelingsproces.

Testimonial

"Vooral Monique's positivisme en no-nonsense spraken me aan. Geen hocus pocus, maar gewoon nuchter en supervriendelijk met uitleg wat me concreet te wachten stond."
Jos Verheijen

Jos Verheijen
EMEA BTW manager

Ben je geïnteresseerd?

Kijk dan vooral even verder onder aanbod op welke manier ik iets voor je kan betekenen.

Heb je vragen?

Je kunt me (vrijblijvend) mailen of bellen (zie contact)

Meer over mij

Persoonlijke groei en ontwikkeling gaan natuurlijk steeds door, óók bij mij.
Zo ben ik altijd erg geboeid geweest door het proces rondom de dood en het leven ná de dood en heb ik onlangs een workshop Spirituele Stervensbegeleiding gevolgd bij Marie-Claire van der Bruggen.
Uit eigen ervaring weet ik dat Reconnective Healing ook heel ondersteunend kan werken tijdens het stervensproces en daar zou ik graag iets meer mee willen doen. Hoe dat vorm te geven weet ik nog niet precies, maar ik vertrouw er op dat dat pad zich vanzelf duidelijker af gaat tekenen als de tijd daar rijp voor is.

Daarnaast wordt mijn aandacht de laatste jaren steeds nadrukkelijker getrokken door het begrip hooggevoeligheid. Waar ik dat in eerste instantie afdeed als pure interesse, weet ik inmiddels dat ik 'ervaringsdeskundige', oftewel zélf een H(oog) S(ensitief) P(ersoon) ben.
Heel wat muntjes zijn daardoor op hun plek gevallen en dat doen ze eigenlijk nog steeds. Niet altijd even makkelijk, maar ik zie het vooral als een kwaliteit waar ik heel veel plezier van heb in het dagelijks leven en in het bijzonder tijdens het werken in mijn praktijk!

Als afsluiting nog een 'luchtig' weetje?

Ik houd enorm van de natuur en ben vooral gek op vogeltjes. Ik kan uren buiten doorbrengen met het kijken naar en voeren van die vogeltjes en ze op mijn hand lokken. Ik heb ondertussen massa's foto's en filmpjes van alle nestjes in de tuin en tijdens mijn wandelingen, vol met schetterende jonge vogeltjes. Mijn leukste foto is van een mezennestje dat ik ergens langs een bospad helemaal onderin een smalle buis van ongeveer een meter hoog aantrof...

Meesjes

Opleidingen/workshops die ik heb gevolgd

Boeken/films die mij geïnspireerd hebben