Over deze website

RECONNECTIVE HEALING & THE RECONNECTION

  RECONNECTIVE HEALING           
is een snelle en effectieve manier om je zelfherstellend vermogen te activeren en balans te brengen op alle niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel)

DE PERSOONLIJKE RECONNECTIE
geeft een gevoel van diepere verbondenheid, versnelt je ontwikkelingsproces en helpt je bij het vinden van je levensdoel.

 

Waar komt reconnective healing vandaan
In 1993 kwam Eric Pearl, een Amerikaans chiropractor, bij toeval in aanraking met de reconnective healing frequenties. Bezig met zijn gebruikelijke werk, bleek hij ineens over een ongebruikelijke 'gift' in de vorm van genezende energie te beschikken, waardoor zijn cliënten plotselinge en onverklaarbare genezingen ondervonden. Een hele nieuwe ontdekkingsreis rolde zich voor hem uit en zijn ervaringen met deze bijzondere energie beschrijft hij in zijn humoristische en boeiende boek: 'De Reconnectie: Heel Anderen, Heel Jezelf'.

Wetenschappelijke onderbouwing
Inmiddels reist Eric de hele wereld over om bij anderen dit genezende vermogen te activeren zodat steeds meer mensen met de frequenties kunnen werken. Met zijn opvallende resultaten heeft hij wereldwijd de aandacht getrokken van wetenschappers, die willen onderzoeken wat er gebeurt tijdens een reconnective healingsessie (zie http://rpnn.nl/pages/30906/Wetenschap.html).
Hoewel nog niet (volledig) verklaarbaar, is de effectiviteit van de reconnective healing frequenties  door zowel praktijkervaringen als door onderzoek in wetenschappelijke laboratoria inmiddels duidelijk aangetoond. Er zijn o.a. metingen verricht tijdens seminars, waaruit is gebleken dat, zodra je met deze frequenties in aanraking komt, je lichaam verandert, je hersengolven veranderen, je hartgolven veranderen en je gammastralen veranderen. Bij het meten van hersengolven tijdens healingsessies bleek bijvoorbeeld dat de hersengolven vrijwel onmiddellijk het patroon van een diep meditatieve toestand laten zien, óók als de persoon in kwestie nog nooit gemediteerd heeft!
Voor de liefhebbers: de resultaten van de afgelopen decennia aan onderzoek zijn te lezen in het boek  'Science confirms Reconnective Healing' (ISBN 9781467948203) van Dr. Konstantin Korotkov, dat eind 2011 uit is gekomen.
De reconnectieve frequenties kunnen op twee manieren worden ingezet: tijdens een reconnective healingsessie of bij een persoonlijke reconnectie.

Wat doet Reconnective Healing
Reconnective Healing is een nieuw niveau van heling, dat zich heel duidelijk onderscheidt